Суббота, 2024-05-18, 8:13 PM
Мой сайт
Главная » 2011 » Февраль » 22 » Підприємство має багаторічний досвід зведення будинків
5:31 PM
Підприємство має багаторічний досвід зведення будинків
Підприємство має багаторічний досвід зведення будинків з клеєного брусу у різних регіонах. Ми освоїли особливості будівництва на березі моря в Криму та м. Одеса, у лісних масивах Харківської та Київської областей, у степу Одеської області та на березі річок Дніпро, Десна, Дністер і Пд. Буг, а також зведені нами дерев’яні будинки добре виглядають на тлі міського пейзажу Києва.

Деревину, з якої виготовляємо брус, за бажанням можна доставити: сосну з екологічно чистих районів Київської, Чернігівської, Житомирської областей; модрину, ялину та ялицю з Карпат; маємо досвід виробництва брусу з російського матеріалу. Клеєний брус, матеріал для зведення Вашого будинку, ми виготовляємо самі і даємо на нього гарантію. Брус проходить щорічну сертифікацію і повністю відповідає європейським нормам і стандартам. Будинок з клеєного брусу- це зруб 21 сторіччя, вдосконалений найновішими технологіями виробництва, що задовольнить Ваші побажання щодо міцності, довголіття,створюваного затишку.

Чому саме дерев'яний будинок? 

Дерев'яний будинок - це позитивна енергетика, природній золотавий колір, приємний натуральний запах, чарівна текстура. Тому не дивно, що люди, які живуть у таких будинках, краще адаптовані до навколишнього середовища, менше хворіють. 

У такому будинку повітря завжди залишається свіжим та чистим, адже дивовижні властивості деревини дозволяють будинку "дихати" у прямому сенсі цього слова. 

За теплоізоляційними властивостями дерев'яні стіни у декілька разів перевершують цегляні тієї самої товщини. Цегляна стіна товщиною 510мм (у дві цеглини) має майже таку саму теплопровідність, як і стіна з дерев'яногобруса товщиною у 100мм. Звідси випливає, що витрати на опалення у дерев'яному будинку у холодну пору року нижчі. У спекотні ж літні дні у ньому прохолодно, і тому немає необхідності встановлювати систему кондиціювання повітря. 

За невеликої об'ємної маси міцність деревини дозволяє заощадити на вартості фундаменту. 

Ми впевнені у своїй професійності та готові втілити в життя будинок Вашої мрії. 
Просмотров: 494 | Добавил: stimul | Теги: багаторічний досвід зведення будинк | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Поиск проектов коттеджей
Календарь по проектам коттеджей
«  Февраль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архив записей.Проекты коттеджей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0